Organisatie

De medewerkers vormen het belangrijkste element van het bedrijf. Inmiddels is de organisatie uitgegroeid tot een bedrijf met vele disciplines en de daarbij behorende en benodigde vakkennis. Het bedrijf kenmerkt zich als een organisatie met een platte structuur. Snel kunnen schakelen en een efficiënte inzet zijn daarvan een resultaat. 

De organisatie wordt aangestuurd vanuit Middelbeers, hier is zowel het kantoor als de werkplaats met werf (opslag en stalling) gevestigd. Ook hebben we eigen surveyors waarbij 't uitzetten en inmeten in eigen beheer uitgevoerd wordt.

 

Alle medewerkers hebben een gedegen opleiding en (praktijk) ervaring. In combinatie met een goed opleidingsplan geeft dit voor de mensen de optimale situatie om goed te kunnen functioneren. Inventiviteit, motivatie en betrokkenheid zijn uiteraard basisvoorwaarden om te komen tot goede resultaten. 

 

FL-Groep


Bodex Milieu B.V. is binnen de organisatie van Liebregts een zelfstandig opererend bedrijf. Dit bedrijf voert alle voorkomende milieukundige werkzaamheden uit, waaronder ook uw AP 04 onderzoek. Voor meer informatie bezoek de site van Bodex Milieu.

 

De wens van de klant staat centraal in onze aanpak, die in onze flexibele organisatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.